Kedves Vásárlónk!
Szállítási díjaink súly alapúak, így a megvásárolt áru szállítási költsége a következőképp alakul:
- 0 - 2 kg-ig 742 Ft + Áfa - 942 Ft
- 2, 1 - 5 kg-ig 918 Ft + Áfa - 1. 165 Ft
- 5, 1 - 20 kg-ig 1183 Ft + Áfa - 1. 502 Ft
- 20, 1 - 30 kg-ig 1378 Ft + Áfa - 1. 750 Ft
- 30, 1 - 60 kg-ig 2756 Ft + Áfa - 3. 500 Ft
- Utánvét - 197 Ft + Áfa - 250 Ft
- 30 000 Ft felett ingyenes!!! (maximum 30kg-ig! )
Összetevők: padlizsán, paprika, víz, napraforgóolaj, paradicsomszósz, cukor, só, fokhagyma, savanyúságot szabályozó anyag (glükono-delta-lakton). Tárolás: Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve. Felbontás után hűtve tárolandó. Felbontástól számított 3 napon belül ajánlott elfogyasztani. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) a csomagoláson jelzett időpontig. Nettó tömeg: 190g. Származási hely: Bulgária. Forgalmazza: Sirenex Kft. 2095 Pilisszántó, Orosdy u. 14. Tel.: +36 (26) 530 025
Előételként fogyasztható, vagy főétellel együtt, illetve kréker vagy chips mellé. Mártogatósként ajánljuk.
Tápértékjelölés: 100g termék tartalmaz
Energiatartalom: 335 kJ/ 80kcal; Zsír: 4, 4g amelyből telített zsírsavak: 0, 4g; Szénhidrát: 6, 6g amelyből cukrok: 6, 2g; Fehérje: 1, 4g; Só: 1, 1g
Összetevők: padlizsán, paprika, víz, napraforgóolaj, paradicsomszósz, cukor, só, fokhagyma, savanyúságot szabályozó anyag (glükono-delta-lakton). Tárolás: Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve. Felbontás után hűtve tárolandó. Felbontástól számított 3 napon belül ajánlott elfogyasztani. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) a csomagoláson jelzett időpontig. Nettó tömeg: 190g. Származási hely: Bulgária. Forgalmazza: Sirenex Kft. 2095 Pilisszántó, Orosdy u. 14. Tel.: +36 (26) 530 025
Előételként fogyasztható, vagy főétellel együtt, illetve kréker vagy chips mellé. Mártogatósként ajánljuk.
Tápértékjelölés: 100g termék tartalmaz
Energiatartalom: 335 kJ/ 80kcal; Zsír: 4, 4g amelyből telített zsírsavak: 0, 4g; Szénhidrát: 6, 6g amelyből cukrok: 6, 2g; Fehérje: 1, 4g; Só: 1, 1g
Jelenlegi ára: 516 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .
2019. március 2., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése