2018. november 21., szerda

A TÖRTÉNELEMI MAGYARORSZÁG SÍRÁSÓI - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


A könyvet csak erős idegrendszerrel rendelkező honfitársainknak ajánljuk, mert olyan emberiség - ezen kívül magyarság - ellenes cselekmények sorozatban köszönnek vissza a lapokról, amelyek az első megdöbbenés után, igen nagyfokú agressziót hozhatnak létre a hazájukat féltő, nemzeti öntudatukra büszke emberekben.  
És hogy ebben az országban miért is volt szükség diktatórikus módszerekkel terjeszteni a bolsevizmust, és miért állt ellen zsigereiből e büszke nemzet eme eszmének, és lett itt 1956, ebből a könyvből választ kaphatunk rá.  
- Mert akkor még nem volt amnéziás az ország.  
- Mert a Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Kormányzó nevével fémjelzett korszak előtt egy valódi sötét felhő borult az országra.  
- Mert megérkeztek ugyanis azok az emberek, akik úgy vonultak be (bármit is hazudtak 40 évig) az egyetemes magyar történelembe, mint a „ Történelmi Magyaroszág Sírásói”.  
Amennyiben 2500ft felett vásárol tőlünk Budapesten ingyen házhoz szállítunk. 2500ft alatti vásárlásnál a könyvek Budapesten a 4-6 villamos vonalán bárhol átvehetőek a délutáni órákban hétköznapokon.
A könyveket banki átutalás esetén az összeg beérkezése utáni napon postázzuk.
10000Ft feletti vásárlásnál a postaköltséget átvállaljuk.
IM Sorszám: 11141

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-12 00:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése