2017. december 25., hétfő

auna Studio M USB nagymembrános kondenzátoros mikrofon, asztali állvány - Jelenlegi ára: 32 190 Ft


auna Studio M USB nagymembrános kondenzátoros mikrofon, asztali állvány
Termékkód: 10032165
Profi a mikrofonok között: az auna Studio M kondenzátoros mikrofon egy igazi multitehetség. Az auna Studio M nagymembrános kondenzátoros mikrofon legfőbb előnye a 4 választható iránykarakterisztikában, a sokoldalú 3 kapszulás elrendezésben és a problémamentes beállításban rejlik. Az auna Studio M négy különböző üzemmódot kínál a felvételek megvalósításához. A vese iránykarakterisztika a podcast fájlokhoz és az énekhez ideális. A felvétel üzemmód olyan hangforrások felvételéhez alkalmas, amelyek közvetlenül a mikrofon előtt helyezkednek el. Ez az üzemmód zenészeknek számára is alkalmas, akik az előadásukat minőségi hanggal szeretnék kommentálni. A gömb iránykarakterisztika leginkább élő fellépésekhez ideális, mert minden irányból egyenletesen veszi a hangot. A realisztikusabb hangkép érdekében a mikrofon sztereó üzemmóddal is rendelkezik. A nyolcas iránykarakterisztika a hangszerek és a interjúk (párbeszédek) felvételéhez alkalmas, amelynél a mikrofon a hangforrások között helyezkedik el. A felvétel elindításához a mikrofont számítógéphez, notebook-hoz vagy Mac-hez szükséges csatlakoztatni, majd az USB csatlakozón keresztüli Plug-n-Play funkciónak és tápellátásnak köszönhetően már indulhat is a felvételkészítés. A beépített fülhallgató erősítőn és kimeneten keresztül fülhallgató csatlakoztatható a mikrofonhoz. Az auna Studio M mikrofon jó választás azoknak a vándor zenészeknek is, akik laptopot használnak. A mellékelt normál menetes adapter segítségével a készülék mikrofon állványhoz vagy mikrofon karhoz rögzíthető. Mindemellett az auna Studio M kondenzátoros mikrofon Mute nyomógombbal és LED megvilágított auna logóval is rendelkezik. A sok funkciónak és mindenekelőtt a 4 iránykarakterisztikának köszönhetően a mikrofon nagyon sokoldalú használatot tesz lehetővé. Nem számít, hogy podcast, elő streamelés vagy zenei előadás: a Studio M egy igazi multitehetség, így mindig jó választás.
Fő jellemzők:
Multitehetség: kondenzátoros USB mikrofon stúdióknak, hangszerekhez, videó bloggereknek és adóállomásokhoz Professzionális: jó minőségű felvételek rendkívül tiszta hangzással Tökéletesen beállítható: 4 választható iránykarakterisztika Azonnali: fülhallgató kimenet hangerő szabályzóval a közvetlen jelhallgatáshoz Plug-n-Play: közvetlenül használható az USB csatlakozásnak hála Szállítható: könnyen hordozható konstrukció alumínium ötvözettel Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x mini USB port, 1 x 3, 5mm jack fülhallgató kimenet Mintavételi frekvencia: 96 kHz Bitrate: 24 bit Mikrofon kapszula: 3 x 16 mm membrán Iránykarakterisztika: vese, gömb, nyolcas, sztereó Elektret kondenzátor Frekvencia terjedelem: 20 Hz - 20 kHz érzékenység: - 32 ? 2 dB Gain szabályzó Mute gomb (némítás) Fülhallgató hangerő szabályzó Plug & Play a közvetlen Windows és Mac számítógép csatlakoztatáshoz Fém konstrukció Fém kosár Tápcsatlakozás: USB-n keresztül Küldemény tartalma:
1 x mikrofon 1 x asztali állvány 1 x USB kábel 1 x normál menetes adapter (3/8" - 5/8") Használati utasítás (német, angol)
Termék méretei:
Méret: kb. 7 x 20 x 9 cm (SZxMxM) USB kábel hossza: kb. 3 m Állvány tömege: kb. 1 kg Mikrofon tömege: kb. 0, 8 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 32 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése